På vej hjem om mandagen så vi denne flotte dobbelte regnbue.

MORS FØDSELSDAG I SVERIGE
Pinsen 2010

Vi havde på et tidspunkt sagt at vi kunne da bare holde mors fødselsdag i Sverige fordi det skulle være i pinsen, - og der var vi i Sverige.

Det var så nu, - og det skulle være pinsedag at vi skulle holde fødselsdagen.
Der var lidt at forberede så Marianne og Jesper tog sammen med Melissa og Thea afsted fredag formiddag og Henrik og jeg kørte efter arbejde. Heidie skulle lige til en bisættelse om lørdagen så hun tog toget til Häsleholm hvor vi hentede hende lørdag eftermiddag.

Vi skulle  have slået græs, men vejret drillet en del med regn om fredagen, så det blev ikke til noget med græsset før lørdag eftermiddag. Det var blevet lidt højt så  Henrik og Jesper skiftes til at slå.

Vi var lige til et veteran/ kræmmermarked lørdag formiddag.
 
Vi skulle også have bygget legetårnet færdigt og Jesper fik samlet grillen. Jesper og Marianne havde fået ryddet en del på plads om fredagen og det var nok meget godt for Henrik og jeg blev først færdig med tårnet lørdag aften ved 22- tiden.

Om søndag kl. 10.30 kom mor sammen med Marianne og Mads, Michael og Thomas, Louise og Rasmus. Mette var desværre blevet syg.

Jan og Tina samt Line og Emil havde meldt afbud fra starten.

Vi havde en god dag, - det syntes vi i hvertfald,- med brunch og efterfølgende kaffe i det fri, - som var ude ved et lille nedlagt stenbrud, ikke langt fra vores hus.
Vi sluttet med spisning i huset som var grillet coulotte.

Marianne og jeg tog pigerne med hjem mandag aften da Henrik og Heidie skulle til koncert med Bryan Adams. De tog Jesper med hjem.