Vi holdt sommerferie i uge 32 - 33.
Vi tog først  i huset om søndagen da vi havde lejet det ud i ugen op til vores ferie.
Om mandagen kom Peter og Bigit (tidligere Nivå) på besøg og om torsdagen skulle skorstensfejeren komme.
Derfor kørte vi først nordpå - som vi havde planlagt, - fredag morgen. Vores mål var at krydse Polarcirklen, - men ellers havde vi ingen planer. Vi skulle dog være hjemme inden næste lørdag da vi skulle til fødselsdag hos naboen og til barnedåb i Helsinge om søndagen.
Vi nåede Polarcirklen ved Jokkmokk i Sverige på 3. dagen. Vejen hertil var lidt kedelig og ensformig, men vi mødte mange rensdyr (men ingen julemand)
Vi fortsatte dog helt til Kiruna og endnu videre til Narvik i Norge. Her overnattede vi i et Gæstehus med udsigt over byen OG MIDNATSSOLEN. Vi kunne dog ikke se selve solen men hele skæret fra den og det blev slet ikke mørkt.
Vi kørte videre ned gennem Norge blandt snetoppe og særprægede bjergformationer og vandfald. Vi kørte gennem mange tuneller og en enkelt færgetur måtte vi også tage for at komme videre.
Vi passerede endu en gang Polarcirklen, - denne gang ved Mo i Rana i Norge. Dette sted var noget mere barsk end i Sverige. Her i den vilde natur så vi rigtig mange rensdyr i deres naturlige miljø.
Vi kørte videre nedad og så  flotte kirker - OG ELGE - vi så nemlig en elgko med 2 kalve.
Vi overnattede mest i hytter, men også på motel og et gæstehus.
Vi sluttede i huset om torsdagen og vendte hjemad om fredage så vi kunne være klar til den hårde weekend. Vi nåede også lige at fejre Jespers forsinkede fødselsdag om fredagen på Kina restaurant i Helsingør med farmor og Henrik.